1. Šis tinklalapis naudoja slapukus. Tęsdami būvimą šiame tinklalapyje, jūs patvirtinate, jog sutinkate priimti slapukus. Sužinoti daugiau.

While ciklas

Diskusija 'PHP pagalba' skyriuje nuo laurynas551, Vasaris 22, 2014.

Temos būsena:
Negalimi jokie atsakymai.
  1. laurynas551

    laurynas551 Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    99
    Taškai už trofėjus:
    108
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Pasvalys
    Įvertinimai:
    +3 / 0 / -0
    Sveiki iskilo problema su ciklu.

    $tikrinimas = mysql_query('SELECT id,statusas,galiojimas FROM sarasas WHERE online>0');
    while ($tkr = mysql_fetch_array($tikrinimas))
    {
    if($tkr['galiojimas'] <= date("Y-m-d H:i:s"))
    mysql_query('UPDATE sarasas SET online=0 WHERE id='.$tkr['id']);
    }

    dabar kai ateina ta data kuri nurodyta "galiojimas" lentelėje duombazėje ir kuriu skiltis "online" yra daugiau nei "0" duombazėje nepasikeičia "online" į "0".

    Pasikeičia viskas ir atsinaujina viskas kai pats atidarau ta failą t.y kai naršyklėje surenku http://manosaitas.lt/ciklas.php

    Kaip man padaryti kad tas ciklas veiktu pastoviai ir tikrintu visą laiką visus vartotojus ir pamatęs kad atėjo laikas pakeistų vartotojo online reikšmę iš 1 į 0?

    manau supratot ko man reikia.

    Ačiū
     
  2. Blantas

    Blantas Administratorius
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Liepa 12, 2008
    Pranešimai:
    1,788
    Taškai už trofėjus:
    753
    Lytis:
    Vyras
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +388 / 0 / -0
    Skype:
    include'ink tą ciklas.php į kitas puslapio bylas arba tiesiog į config bylą, jei tokią turi, kad būtų naudojamas visose puslapio bylose.

    p.s. Gali pirmosios užklausos ir nenaudoti. Tiesiog į UPDATE užklausą įterpk prie WHERE sąlygos "galiojimas <= tavo_tikrinama_data".
     
  3. laurynas551

    laurynas551 Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    99
    Taškai už trofėjus:
    108
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Pasvalys
    Įvertinimai:
    +3 / 0 / -0
    maždaug taip ir galvojau, bet vistiek ciklas suveiks tik kai kažkas naudotis web'u, atidarant bet kuri jo puslapį?
     
  4. Blantas

    Blantas Administratorius
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Liepa 12, 2008
    Pranešimai:
    1,788
    Taškai už trofėjus:
    753
    Lytis:
    Vyras
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +388 / 0 / -0
    Skype:
    Tai jeigu ta informacija ir tebus prieinama tik per patį tinklalapį, nėra prasmės atnaujinti ją dažniau.
     
  5. laurynas551

    laurynas551 Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    99
    Taškai už trofėjus:
    108
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Pasvalys
    Įvertinimai:
    +3 / 0 / -0
    Aišku, dėkui už pagalbą.
     
Temos būsena:
Negalimi jokie atsakymai.

Dalintis šiuo puslapiu

Kraunama...