1. Šis tinklalapis naudoja slapukus. Tęsdami būvimą šiame tinklalapyje, jūs patvirtinate, jog sutinkate priimti slapukus. Sužinoti daugiau.

UPDATE & SET

Diskusija 'PHP pagalba' skyriuje nuo ES.^, Gruodis 18, 2013.

Temos būsena:
Negalimi jokie atsakymai.
  1. ES.^

    ES.^ Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    3,553
    Taškai už trofėjus:
    983
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Klaipėda
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +304 / 0 / -0
    PHP:
    <?php
    require_once('mokejimai_webtopay.php');
    include "config.php";
     
    try
    {
        $response = WebToPay::checkResponse($_GET, array(
            'projectid' => *****,
            'sign_password' => ''.$passwordas.'',
        ));
     
        $kns = ($_GET['wp_amount']);
        $ex1 = ($_GET['wp_sms']);
        $ex = explode(' ', $ex1);
     
        if(empty($ex[1]))
        {
              echo $ok."Jus neivedete ID!";
              exit();
        }
        echo "OK Nusipirkote 6 kreditus Dogberry.lt projekte.";
        mysql_query('UPDATE `players` SET `Balansas` = `Balansas` + 6 WHERE `ID` =\''.$ex[1].'\' LIMIT 1');
        $file = 'logai.txt';
        $current = file_get_contents($file);
     
        $current = "Nupirko 6 kreditus id: ".$ex[1]."";
        file_put_contents($file, $current);
    }
     
     
    catch (Exception $e) {
        echo get_class($e).': '.$e->getMessage();
    }
    ?>
    Nesuprantu, kodel neveikia?

    P.S: Man atrodo neveikia del to, kad numeriai ne lietuviski o angliski ir valiuta ne LT o GBP.
     
  2. Turbo

    Turbo Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 25, 2011
    Pranešimai:
    265
    Taškai už trofėjus:
    433
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Utena
    Įvertinimai:
    +18 / 0 / -0
    Kodas (text):
    mysql_query('UPDATE players SET `Balansas` = 'Balansas+6' WHERE `ID` =\''.$ex[1].'\' LIMIT 1');
     
    bandyk.
     
  3. ES.^

    ES.^ Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    3,553
    Taškai už trofėjus:
    983
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Klaipėda
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +304 / 0 / -0
    Tas pats.
     
  4. TOMĖJUS

    TOMĖJUS Aktyvus narys
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    565
    Taškai už trofėjus:
    153
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +15 / 0 / -0
    Pabandyk "suformatuot" kint. prieš settinant MySQL field'ą. t.y išgauk balansą, tada pridėk prie jo 6 ir tada ta naują kint pabandyk nustatyt, nes ir šiaip man atrodo nelabai galima daryt taip kaip tu darai, kad kai settini atlieki skaičiavimus.
     
  5. Turbo

    Turbo Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 25, 2011
    Pranešimai:
    265
    Taškai už trofėjus:
    433
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Utena
    Įvertinimai:
    +18 / 0 / -0
    Nieko perdaryti nereikia, tiesiog mysql formatavimo sintaksės klaidos, vienoje vietoje dabar pamačiau kad trūksta

    Kodas (php):
    mysql_query('UPDATE `players` SET `Balansas` = 'Balansas+6' WHERE `ID` =\''.$ex[1].'\' LIMIT 1');
     
  6. ES.^

    ES.^ Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    3,553
    Taškai už trofėjus:
    983
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Klaipėda
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +304 / 0 / -0
    Tas pats. O gali but del to, kad zinutes siunciamos is Anglijos?
     
  7. TOMĖJUS

    TOMĖJUS Aktyvus narys
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    565
    Taškai už trofėjus:
    153
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +15 / 0 / -0
    Aš manau, kad atvirkščiai to balanso net nėra kint, kas tas balansas? kokia jo reikšmė, nieko nėra. Nebent MySQL turi tokia galimybę iš savęs apie kurią aš nežinau, bet niekur kitur "balanso" kint nematau, jo iš niekur negauna iš jokio fieldo ir tt... ir šiaip, nepatarčiau atlikt skaičiavimų tuoj pačioj func. kur nustatom kint. Jei aš daryčiau, tai pirmiausiai išgaučiau "balanso" kint iš MySQL, tada įstačiau į kitą kint jau po skaičiavimų ir settinčiau ta nauja kint. Gal problema ne ir ne tame, bet mano nuomonė taip būtų profesionaliau ir logiškiau.
     
  8. ES.^

    ES.^ Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    3,553
    Taškai už trofėjus:
    983
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Klaipėda
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +304 / 0 / -0
    Nezinau nezinau, nemoku as PHP.
    PHP:
    mysql_query('UPDATE players SET Balansas=Balansas+\'' .$kreditai. '\' WHERE ID=\''.$ex[1].'\' LIMIT 1');
    Toks kodas veikia, bet jis man netinka.

    Pawno naudoju:
    Kodas (pawn):
    format(lQuery, 100, "UPDATE `players` SET `Balansas` = `Balansas`+'6' WHERE `Vardas` = '%s'", pName);
    mysql_query(lQuery);
    - Veikia.
     
  9. Turbo

    Turbo Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 25, 2011
    Pranešimai:
    265
    Taškai už trofėjus:
    433
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Utena
    Įvertinimai:
    +18 / 0 / -0
    Tomėjus gal ir geras varijantas, bet kam terliotis papildomom eilutėm,o Es pabandyk pagooglinti kaip mysql formatavimas ir reikšmės pridėjimas prie kintamojo.
     
  10. ES.^

    ES.^ Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    3,553
    Taškai už trofėjus:
    983
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Klaipėda
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +304 / 0 / -0
  11. Turbo

    Turbo Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 25, 2011
    Pranešimai:
    265
    Taškai už trofėjus:
    433
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Utena
    Įvertinimai:
    +18 / 0 / -0
    Nu radau. Tikrinkis kas pas tave negerai pagal šį kodą:
    Kodas (php):
    <?php
    // Connect to MySQL
     
    // Get Sandy's record from the "example" table
    $result = mysql_query("UPDATE example SET age='22' WHERE age='21'")
    or die(mysql_error());
     
     
    $result = mysql_query("SELECT * FROM example WHERE age='22'")
    or die(mysql_error());
     
    // get the first (and hopefully only) entry from the result
    $row = mysql_fetch_array( $result );
    echo $row['name']." - ".$row['age']. "<br />";
    ?>
     
  12. Deimis

    Deimis Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Birželis 22, 2011
    Pranešimai:
    534
    Taškai už trofėjus:
    203
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +16 / 0 / -0
    Skype:
    Bandyk šitaip:
    Kodas (text):
    mysql_query('UPDATE players SET Balansas=Balansas+6 WHERE ID='.$ex[1].' LIMIT 1');
    arba šitaip:
    Kodas (text):
    mysql_query('UPDATE players SET Balansas=Balansas+6 WHERE ID='$ex[1]' LIMIT 1');
     
  13. ES.^

    ES.^ Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    3,553
    Taškai už trofėjus:
    983
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Klaipėda
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +304 / 0 / -0
    Tas pats.
    Man atrodo neveikia del to, kad numeriai ne lietuviski o angliski ir valiuta ne LT o GBP.
     
  14. Turbo

    Turbo Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 25, 2011
    Pranešimai:
    265
    Taškai už trofėjus:
    433
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Utena
    Įvertinimai:
    +18 / 0 / -0
    Tikėtina. Pabandyk pasikeisti ir patikrink ar veikia
     
  15. ES.^

    ES.^ Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    3,553
    Taškai už trofėjus:
    983
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Klaipėda
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +304 / 0 / -0
    Jo, veikia tas kodas siunciant is Lietuvos :(. Rakinu. Ieskosiu profo.
     
Temos būsena:
Negalimi jokie atsakymai.

Dalintis šiuo puslapiu

Kraunama...