1. Šis tinklalapis naudoja slapukus. Tęsdami būvimą šiame tinklalapyje, jūs patvirtinate, jog sutinkate priimti slapukus. Sužinoti daugiau.

[Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

Diskusija 'Skriptai' skyriuje nuo arman, Lapkritis 8, 2011.

  1. arman

    arman Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    1,027
    Taškai už trofėjus:
    313
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +84 / 1 / -0
    Sveiki, forume mačiau yra toks dalykas, bet baisus kodas tai va pasidalinu savo kurtu imkite :)

    Modo pradžioje dėkite:
    Kodas (text):
    new Praleista[MAX_PLAYERS];

    po OnGameModeInit:
    Kodas (text):
    SetTimer( "PraleistaServerje", 60000, true );
    Skripto gale dėkite:
    Kodas (text):
    forward PraleistaServerje();
    public PraleistaServerje()
    {
        for(new i=0;i<MAX_PLAYERS;i++)
        {
            Praleista[i]++;
        }
    }
    Kur visos jūsų komandos dėkite šį kodą kad parodytų jums kiek jus praleidote serveryje.
    Kodas (text):
    if (strcmp("/Prisijunges", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
    new laikas = Praleista[playerid];
    new valandos;
    while (laikas >= 60)
    {
    valandos++;
    laikas -= 60;
    }
        new str[32];
        format( str, sizeof (str), "Serveryje praleidai %i valandas, %i minutes",valandos ,laikas );
        ShowPlayerDialog( playerid, 12345, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Laikas:", str, "Uzdaryti", "" );
        return 1;
    }
     
  2. TOMĖJUS

    TOMĖJUS Aktyvus narys
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    565
    Taškai už trofėjus:
    153
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +15 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    Šaunus scriptas. Klaidų kaip ir nepastebėjau.: ) Va tokius reikia talpinti.: )
     
  3. Megazas

    Megazas Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    303
    Taškai už trofėjus:
    181
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    O nereiktu prie TrinamAcc padaryti kaip [admin]=false, [kreditai]=2 o cia praleidai?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Svečias

    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    Prie ko čai tie kreditai ir admin?
     
  5. arman

    arman Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    1,027
    Taškai už trofėjus:
    313
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +84 / 1 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    aha aš ir biški nepagavau kampo :D gal ne į tą temą parašė bičiukas :D
     
  6. PROMO

    PROMO Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Spalis 19, 2011
    Pranešimai:
    49
    Taškai už trofėjus:
    0
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    SetTimer( "PraleistaServerje", 60000, true );
    Globalus timeris, taigi uždės visiems vienu metu, o jai sakykim žaidėjas prisijungia ir išsišaukia šis timeris? Taigi laikas bus šiektiek netikslus.
    Bet jai nesikabinejant, tai šaunu, kad kažkas naujo.
     
  7. arman

    arman Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    1,027
    Taškai už trofėjus:
    313
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +84 / 1 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    o koks skirtumas kelios sekundės ar minutė? nematau čia bėdos :D
     
  8. Britas

    Britas Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Balandis 26, 2011
    Pranešimai:
    2,616
    Taškai už trofėjus:
    653
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Lithuania
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +303 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    @Megazas, atsikvošėk, ne visi skriptai GRP modifikacijai gaminami, jau mažai kas tik tepliojasi su GRP.
     
  9. Britas

    Britas Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Balandis 26, 2011
    Pranešimai:
    2,616
    Taškai už trofėjus:
    653
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Lithuania
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +303 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    O aš klaidą pastebėjau, štai pataisymas:
    Kodas (text):
    format( str, sizeof(str), "Serveryje praleidai %i valandas, %i minutes",valandos ,laikas );
    ShowPlayerDialog( playerid, 12345, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Laikas:", str, "Uzdaryti", "" );
     
  10. InstincT

    InstincT Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Birželis 4, 2011
    Pranešimai:
    1,026
    Taškai už trofėjus:
    363
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +113 / 0 / -0
    Skype:
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    Tikslesnis bei švaresnis skriptas manau būtų toks:

    Kodas (text):
    new
        Praleista[ MAX_PLAYERS ]
    ;
    Po OnPlayerSpawn arba OnPlayerConnect dedat:

    Kodas (text):
    SetTimerEx( "PraleistaServeryje", 60000, true, "i", playerid );
    Kodas (text):
    forward PraleistaServerje( playerid );
    public PraleistaServerje( playerid )
    {
        Praleista[ playerid ] ++;
    }
    Kodas (text):
    if (strcmp("/Prisijunges", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
        new
            laikas = Praleista[ playerid ],
            valandos
        ;
        while ( laikas >= 60 )
        {
            valandos++;
            laikas -= 60;
        }
        new
            str[ 32 ]
        ;
        format( str, sizeof ( str ), "Serveryje praleidai %i valandas, %i minutes", valandos, laikas );
        ShowPlayerDialog( playerid, 0, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Laikas:", str, "Gerai", "" );
        return 1;
    }
     
  11. TOMĖJUS

    TOMĖJUS Aktyvus narys
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 14, 2011
    Pranešimai:
    565
    Taškai už trofėjus:
    153
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +15 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    Jei jau taip darytum nepamiršk po OnPlayerDisconnect nukillint taimerio.
     
  12. lauremka

    lauremka Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Sausis 8, 2012
    Pranešimai:
    4
    Taškai už trofėjus:
    0
    Vietovė:
    Vilnius
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    OnGameModeInit O jeigu jis pas mane init.txt ?
     
  13. Dzinas

    Dzinas Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 19, 2011
    Pranešimai:
    1,194
    Taškai už trofėjus:
    203
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Vokietija
    Įvertinimai:
    +99 / 0 / -0
    Ats: [Skriptas] Praleidai serveryje (Valandomis, munutėmis)

    Pastebetos klaidos:

    Kodas (text):
    SetTimer( "PraleistaServerje", 60000, true );
    Timeris globalus, kaip ir sake PROMO, rodomas laikas bus netikslus.

    Kodas (text):
    forward PraleistaServerje();
    public PraleistaServerje()
    {
        for(new i=0;i<MAX_PLAYERS;i++)
        {
            Praleista[i]++;
        }
    }
    Netikrini ar zaidejas prisijunges, taigi jeigu serveryje 800 slotu, visiem 800 bus prideta minute.

    Kodas (text):
    if (strcmp("/Prisijunges", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
    new laikas = Praleista[playerid];
    new valandos;
    while (laikas >= 60)
    {
    valandos++;
    laikas -= 60;
    }
        new str[32];
        format( str, sizeof (str), "Serveryje praleidai %i valandas, %i minutes",valandos ,laikas );
        ShowPlayerDialog( playerid, 12345, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Laikas:", str, "Uzdaryti", "" );
        return 1;
    }
    Pradzia visai nelygiuota, lygiavimas prasideda vidury..?

    Stringo dydis 32, vien si zinute:

    Kodas (text):
    Serveryje praleidai %i valandas, %i minutes
    susideda kaip sakant is 39 simboliu +1 tuscias laukas, neiskaitant dvieju %i, kiekvienas %i gali tureti 2 ar daugiau skaitmenu, taigi stringas per mazas ir zinute nebus pilnai rodoma.

    Klaidos nera labai jau zaiurios kaip sakant, bet skriptas irgi ne is blogiausiu :)

    Tik isreiskiau savo nuomone, nieko blogo negalvok :)
     
  14. zmlite

    zmlite Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Vasaris 20, 2015
    Pranešimai:
    17
    Taškai už trofėjus:
    11
    Įvertinimai:
    +1 / 0 / -0
    o kai visa sita reikala suristi su mysql?
     
  15. Blantas

    Blantas Administratorius
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Liepa 12, 2008
    Pranešimai:
    1,788
    Taškai už trofėjus:
    753
    Lytis:
    Vyras
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +388 / 0 / -0
    Skype:
    Žaidėjui prisijungus į serverį, iš mysql užkraudamas visą žaidėjo informaciją, nustatai Praleista[playerid] reikšmę į jo buvusią. Žaidėjui atsijungus, išsaugai Praleista[playerid] reikšmę.
     
  16. zmlite

    zmlite Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Vasaris 20, 2015
    Pranešimai:
    17
    Taškai už trofėjus:
    11
    Įvertinimai:
    +1 / 0 / -0
    o gal butu galima koki pavyzdi, kad man butu lengviau orentuotis?
     
  17. mindux9

    mindux9 Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Rugpjūtis 22, 2011
    Pranešimai:
    440
    Taškai už trofėjus:
    353
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Joniškis
    Įvertinimai:
    +52 / 0 / -0
    Skype:
    o tu pavizdį duok kaip tu saugai/užkrauni duomenis, nežinom juk ką tu tiksliai naudoji, kokes versijas ir pnš :cool:
     
  18. zmlite

    zmlite Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Vasaris 20, 2015
    Pranešimai:
    17
    Taškai už trofėjus:
    11
    Įvertinimai:
    +1 / 0 / -0
    as persidarysiu pagal save :D jus jei tik galit man duokite betkoki pavizdi kaip issaugoti ta laika ir atkuri su mysql
     
  19. mindux9

    mindux9 Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Rugpjūtis 22, 2011
    Pranešimai:
    440
    Taškai už trofėjus:
    353
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Joniškis
    Įvertinimai:
    +52 / 0 / -0
    Skype:
    wow, pusmetis praėjo, dar neišmokai :yuno:
     
  20. zmlite

    zmlite Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Vasaris 20, 2015
    Pranešimai:
    17
    Taškai už trofėjus:
    11
    Įvertinimai:
    +1 / 0 / -0
    as per ta laika nieko nedariau xd prisiminiau kad cia kazka rasiau ir vel noriu ismokti tai prasau ismokyti
     

Dalintis šiuo puslapiu

Kraunama...