1. Šis tinklalapis naudoja slapukus. Tęsdami būvimą šiame tinklalapyje, jūs patvirtinate, jog sutinkate priimti slapukus. Sužinoti daugiau.

[Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

Diskusija 'Serverio kūrimo pamokos' skyriuje nuo Tuneris, Rugsėjis 29, 2011.

  1. Tuneris

    Tuneris Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Liepa 2, 2011
    Pranešimai:
    27
    Taškai už trofėjus:
    0
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    GUI Registracija [NE GRP]​

    Pradedame...

    1. Susikuriame folderi ,,Vartotojas'' scriptfiles folderyje.


    2. Skripto viršuje įrašome:

    Kodas (text):
    #include <dini>
    #include <dudb>
    #include <dutils>
    3. Įrašome žemiau includes šia eilutę:

    Kodas (text):
    new bool:Logged[MAX_PLAYERS];
    4. Spaudžiame CTRL+F ir rašome OnPlayerConnect, ir įdedame:

    Kodas (text):
    Logged[playerid] = false;
    Tada žemiau įdėkite:

    Kodas (text):
    new file[128], vardas[128];
    GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
    format(file,128,"Vartotojas/%s.ini",vardas);
    if(!dini_Exists(file))
    {
    ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_INPUT,"Serverio Registracija","Jei norite zaisti serveryje turite uzsiregistruoti.\nIveskite slaptazodi kuri naudosite prisijungimui:","Registruotis","Iseiti");
    }
    else if(dini_Exists(file))
    {
    ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_INPUT,"Prisijungimas","Jai norite zaisti serveryje turite prisijungti\nIveskite savo slaptazodi:","Prisijungti","Iseiti");
    }
    4. Spaudžiame CTRL+F, ir rašome OnDialogResponse

    Tada žemiau dedame:

    Kodas (text):
    if(dialogid == 1)
    {
    if(response)
    {
    new file[128], vardas[128];
    GetPlayerName(playerid,vardas,128);
    format(file,128,"Vartotojas/%s.ini",vardas);
    dini_Create(file);
    dini_IntSet(file,"Slaptazodis",udb_hash(inputtext));
    Logged[playerid] = true;
    SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"Registracija sekminga, prie serverio jus prijungtas automatiskai");
    }
    else if(!response)
    {
    Kick(playerid);
    }
    return 1;
    }
    Dar žemiau dedame:

    Kodas (text):
    if(dialogid == 2) // jai dialog id lygus 9877.
    {
    if(response) // jai paspaude prisijungti.
    {
    new file[128], vardas[128], pass[256];
    GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
    format(file,128,"Vartotojas/%s.ini",vardas);
    pass = dini_Get(file,"Slaptazodis");
    if(udb_hash(inputtext) != strval(pass))
    {
    ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_INPUT,"Serverio Prisijungimas","Slaptazodis neteisingas.\nIveskite savo slaptazodi:","Prisijungti","Iseiti");
    }
    else
    {
    Logged[playerid] = true;
    SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"Jus sekmingai prisijungete, geros dienos");
    }
    }
    else if(!response)
    {
    Kick(playerid);
    }
    return 1;
    }
    GERO NAUDOJIMO!

    KILO NEAIŠKUMU? - Rašyk čia.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Svečias

    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

    Čia arba aš vpš tik tekstus moku pakeist, arba radau faila :D
    prieš paskutiniam kode yra:
    Kodas (text):
    format(file,128,"vartotojas/%s,ini",vardas);
    o paskutiniam:
    Kodas (text):
    format(file,128,"Users/%s.ini",vardas);
    Bandei paprastos registracijos pakeist tikriausiai folderio pavadinimą, bet ir tai nepilnai pakeitei, bent aš taip galvoju :?
     
  3. dLc

    dLc Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    914
    Taškai už trofėjus:
    213
    Įvertinimai:
    +86 / 0 / -0
    Skype:
    Ats: [Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

    nors folderis kode 'vartotojai'
     
  4. Tuneris

    Tuneris Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Liepa 2, 2011
    Pranešimai:
    27
    Taškai už trofėjus:
    0
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

    uoj aciprašau už klaidas skubėdamas dėjau
     
  5. eligioks

    eligioks Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Balandis 24, 2011
    Pranešimai:
    56
    Taškai už trofėjus:
    0
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

    Kodas (text):
    C:\Users\Aiste\Desktop\aaaaa\pawno\include\dutils.inc(22) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
    C:\Users\Aiste\Desktop\aaaaa\pawno\include\dutils.inc(233) : error 017: undefined symbol "fexist"
    C:\Users\Aiste\Desktop\aaaaa\pawno\include\dutils.inc(233) : warning 215: expression has no effect
    C:\Users\Aiste\Desktop\aaaaa\pawno\include\dutils.inc(233) : error 001: expected token: ";", but found ")"
    C:\Users\Aiste\Desktop\aaaaa\pawno\include\dutils.inc(233) : error 029: invalid expression, assumed zero
    C:\Users\Aiste\Desktop\aaaaa\pawno\include\dutils.inc(233) : fatal error 107: too many error messages on one line
     

    Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

    5 Errors.


    as dejau is naujo ta gui registracija nes man serveryje yra taip kai zaidejas nori prisijungti nereikia nei passwardo vest enter ir gali taip belekoki acc prisijungti
     
  6. Norbis

    Norbis Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 20, 2011
    Pranešimai:
    491
    Taškai už trofėjus:
    153
    Vietovė:
    Vilniaus rajonas
    Įvertinimai:
    +3 / 0 / -0
    Skype:
    Ats: [Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

    Tu kopijavai o ne pats rasiai stai dar kodas kuris parodo kad kopinta

    Kodas (text):
    if(dialogid == 2) // jai dialog id lygus 9877.
     
  7. skydux123

    skydux123 Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Gruodis 29, 2011
    Pranešimai:
    21
    Taškai už trofėjus:
    101
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: [Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

    C:\Users\Donio\Downloads\GRP4\GRP4\gamemodes\GRP4.pwn(90) : warning 202: number of arguments does not match definition
    C:\Users\Donio\Downloads\GRP4\GRP4\gamemodes\GRP4.pwn(307) : error 017: undefined symbol "GUNID"
    Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase


    1 Error.
     
  8. Audrys

    Audrys Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Birželis 12, 2012
    Pranešimai:
    213
    Taškai už trofėjus:
    118
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Prienai
    Įvertinimai:
    +2 / 0 / -0
    Ats: [Pamoka][Skriptas] Gui Registracija

    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(6) : error 001: expected token: ";", but found "forward"
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(50) : warning 209: function "OnPlayerCommandText" should return a value
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(58) : error 021: symbol already defined: "GetPlayerName"
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(60) : error 010: invalid function or declaration
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(64) : error 010: invalid function or declaration
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(70) : error 010: invalid function or declaration
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(79) : warning 219: local variable "file" shadows a variable at a preceding level
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(79) : warning 219: local variable "vardas" shadows a variable at a preceding level
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(95) : warning 219: local variable "file" shadows a variable at a preceding level
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(95) : warning 219: local variable "vardas" shadows a variable at a preceding level
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(124) : warning 209: function "OnDialogResponse" should return a value
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(124) : warning 203: symbol is never used: "file"
    C:\Users\Aušvydas\Desktop\viskas samp servui\samp03\gamemodes\timertest.pwn(124) : warning 203: symbol is never used: "vardas"
    Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase


    5 Errors.
     
  9. MrVpetka

    MrVpetka Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Sausis 29, 2014
    Pranešimai:
    4
    Taškai už trofėjus:
    3
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +1 / 0 / -0
    Galėjai dar po 5 metų įdėti reg sistemą su DINi... Y_ini geriau tu naudok nekopines tų skriptų. Per matematiką irgi tave taip moko? Vadinamos "pamokos" : parašo ant lentos sprendimą, išsprendžia nieko neaiškindama ir jum aišku? Kaip galima šitą šūdą vadint pamoka?
     
  10. White Dresta

    White Dresta Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Gegužė 25, 2013
    Pranešimai:
    298
    Taškai už trofėjus:
    193
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Oslo, Norway
    Įvertinimai:
    +186 / 0 / -0

    tu suvoki kad i 3 metu senumo tema parašei?
     
  11. MrVpetka

    MrVpetka Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Sausis 29, 2014
    Pranešimai:
    4
    Taškai už trofėjus:
    3
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +1 / 0 / -0
    Jau suvokiu, bet pamatyt tai nepamačiau :D
     
    • Mėgstu Mėgstu x 1

Dalintis šiuo puslapiu

Kraunama...