1. Šis tinklalapis naudoja slapukus. Tęsdami būvimą šiame tinklalapyje, jūs patvirtinate, jog sutinkate priimti slapukus. Sužinoti daugiau.

Lentelės sukūrimas.

Diskusija 'Server-side programavimas' skyriuje nuo pukelis888, Vasaris 5, 2013.

  1. pukelis888

    pukelis888 Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Rugsėjis 22, 2012
    Pranešimai:
    358
    Taškai už trofėjus:
    133
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +24 / 0 / -0
    Sveiki,

    Kaip sukurti teksto lauką, ir kaip sukurti mygtuką, kad žmogus įvedęs kažkokį tekstą paspaudęs tą mygtuką, tą tekstą įrašytų į duomenų bazę?
     
  2. Marco.

    Marco. Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Gruodis 1, 2012
    Pranešimai:
    273
    Taškai už trofėjus:
    143
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +70 / 0 / -0
    inputtextą irąšyk į kintamajį ir tada saugok
     
  3. dLc

    dLc Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    914
    Taškai už trofėjus:
    213
    Įvertinimai:
    +86 / 0 / -0
    Skype:
    Visu pirma, kokia programavimo kalba tu nori tai padaryt?
     
  4. Justas.

    Justas. Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Spalis 22, 2012
    Pranešimai:
    258
    Taškai už trofėjus:
    203
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +33 / 0 / -0
    Ble, cia vien apie Lua arba apie Pawno. Tai kokia daugiau jis gali noret? lol
     
  5. dLc

    dLc Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    914
    Taškai už trofėjus:
    213
    Įvertinimai:
    +86 / 0 / -0
    Skype:
    Lietuviu ne programavimo kalba idiote.
     
  6. DreDas

    DreDas Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 20, 2011
    Pranešimai:
    815
    Taškai už trofėjus:
    323
    Vietovė:
    Mažeikiai
    Įvertinimai:
    +100 / 0 / -0
    Skype:
    dLc irodyk :p :D
     
  7. dLc

    dLc Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    914
    Taškai už trofėjus:
    213
    Įvertinimai:
    +86 / 0 / -0
    Skype:
    Dar vienas, skriptinimo supporte sedi ir sako irodyk kad 'Lietuviu' ne programavimo kalba.
     
    • Mėgstu Mėgstu x 1
  8. pukelis888

    pukelis888 Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Rugsėjis 22, 2012
    Pranešimai:
    358
    Taškai už trofėjus:
    133
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +24 / 0 / -0
    Naudosiu HTML. Esu visiškai žalęs ypač ant puslapio kūrimo. Jeigu kam nesunku, pateikite pavizdį.

    Ačiū.
     
  9. dLc

    dLc Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 15, 2011
    Pranešimai:
    914
    Taškai už trofėjus:
    213
    Įvertinimai:
    +86 / 0 / -0
    Skype:
    Vien su html neiseis reikes ir php.

    <form method="post" action="Tavo failas.php">
    Laukelis:<br>
    <input type="text" name="laukelis1" /><br><br>

    <input type="submit" name="mygtukas1"/>
    </form>

    Ir tada 'Tavo failas.php' :

    <?php
    mysql_connect("localhost", "root", "pass") or die("Error: neiseisna prisijungti prie mysql");
    mysql_select_db(" duomenu baze ");

    if(isset($_POST['mygtukas1']))
    {
    mysql_query("UPDATE db SET Laukelis='".$_POST['laukelis1']."' WHERE ID=1");
    }
    ?>
     
  10. DreDas

    DreDas Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 20, 2011
    Pranešimai:
    815
    Taškai už trofėjus:
    323
    Vietovė:
    Mažeikiai
    Įvertinimai:
    +100 / 0 / -0
    Skype:
    Tai tu įrodyk, gal vis dėl to aš teisus? :O
     

Dalintis šiuo puslapiu

Kraunama...