Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba registruotis

Autorius Tema: www.samphost.lt - Patikimi ir stabilus serveriai Lietuvoje  (Skaityta 1297 kartus)

0 vartotojai ir 1 svečias žiūri šią temą

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
  • Pranešimų: 128
    • Žiūrėti profilį
    • Patikimi ir stabilus serveriai lietuvoje.
Išsinuomotam serveriui suteikiame:

1. Pilną priejimą prie serverio failų (FTP)
2. Užtikrinta serverio saugumą.
3. Serverio darbo laikas: 24/7 - visą parą .
4. Suteikiamas restarter'is - serveris niekada nebus išjungtas .
5. Serverio IP adresas: 79.98.31.25:(PORT) - galimybė rinktis koki norite port'a.
6. Serveriai pasiekiami raidiniu IP'u (srw.samphost.lt:PORT).
7. Neribojamos žaidėjų vietos.
8. Išimu visus hack skriptus jei yra jūsų serveryje .
9. Talpinamiems failams vietos neribojamos.

Nauja akcija, vasaros metu, tai yra iki vasaros pabaigos, samp hostingui nuolaidos, daugiau web'e.

Kontaktai:

Visa kita kas domina nurodyta web: Samphost.lt
« Paskutinį kartą keista: 2010-06-02, 17:11 pagal Vilkas(samphost.lt) »

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
UP.

Eimis_Rep

• Narys
  • Pranešimų: 255
    • Žiūrėti profilį
jauciu pasimsiu dapiso vpshost.lt neatraso bbd nx pakibo hostas jiems px :@ :@
« Paskutinį kartą keista: 2010-06-08, 14:07 pagal Eimis_Rep »

Uploaded with ImageShack.us

www.free-life.lt Roleplay serveris
www.free-life.lt Freerom serveris jau greitai.

Renbox

• Narys
  • Pranešimų: 308
    • Žiūrėti profilį
Aš šitu hostingu naudojausi 2mėn ir nebuvo problemų. Dabar vėl žadu ant rudens pasiimt.

Rudis123

• Narys
  • Pranešimų: 247
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
As girdejau apie sita hosta nemazai :) Butu gerai kad jie radijas cs css vps ir domenus pardavinetu butu isviso fainai :)

Cituoti
Prasau Blantai   Taves labai reike man turgu perkelti galetum 

--------------Taigi Blantai Galetum Ir zmonems Padeti :D--------------------
---Gerbiu visus Gta-online Administratorius Haji Blantas Tobako----

Eimis_Rep

• Narys
  • Pranešimų: 255
    • Žiūrėti profilį
sugunde  :P :P

www.free-life.lt Roleplay serveris
www.free-life.lt Freerom serveris jau greitai.

Renbox

• Narys
    • Žiūrėti profilį
Cs jis hostina.

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
As girdejau apie sita hosta nemazai :) Butu gerai kad jie radijas cs css vps ir domenus pardavinetu butu isviso fainai :)

CS serveriai gali būti hostinami, tik reikia pirkti VPS ir ten būtu sudiegiami visi reikalingi failai šiam serveriui eiti, ir tuščias admin pack, gautumet savo prisijungimus, ir jau toliau patys gautumet darbuotis, pagalbos su CS mažai galiu paisulyti bet kiek galėsiu tiek padėsiu žinoma, tad jei nemokate geriau nepirkite. ;)
« Paskutinį kartą keista: 2010-06-08, 16:40 pagal Vilkas(samphost.lt) »

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
UP

Ryan

• Senbūvis
  • Pranešimų: 1200
  • gtaHelp.lt
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
Sveikas Vilkai :D Turbūt vasaros gale,arba anksčiau paimsiu hostą  SA:MP servui  ;)

Tomysss

• Narys
  • Pranešimų: 140
    • Žiūrėti profilį
Ats: www.samphost.lt - Patikimi ir stabilus serveriai Lietuvoje
« Atsakymas #10 : 2010-07-02, 17:55 »
 :D :D :D Lagina tas hostas :|

Renbox

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 : 2010-07-02, 20:42 »
:D :D :D Lagina tas hostas :|

Pats tu didžiausias pasaulio lagas...

Rudis123

• Narys
  • Pranešimų: 247
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
« Atsakymas #12 : 2010-07-02, 20:52 »
Tikrai kad nelagina. o geras hostas :) Saunuolis

Cituoti
Prasau Blantai   Taves labai reike man turgu perkelti galetum 

--------------Taigi Blantai Galetum Ir zmonems Padeti :D--------------------
---Gerbiu visus Gta-online Administratorius Haji Blantas Tobako----

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 : 2010-07-10, 14:43 »
Gal baikit keiktis, prasivardžiuoti ir kitaip teršti tema, tik su hostingu rašykit jei būtina. UP

P.S. Administratoriams: gal galit apvalyti tuos barnius. :)

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 : 2010-07-29, 11:45 »
UP

AndriusZ

• Narys
  • Pranešimų: 383
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
« Atsakymas #15 : 2010-07-29, 13:54 »
Nusivyliau.. :D Atėjau į serverio scripterius vieno, nusipirko hostą.. Bugų nebuvau radęs, nebent smulkūs kurių nežinojau, ir vos atėjus 3žaidėjams į serverį, pisa laggų tiek kad. :) Hosteriu pasakiau, sako tvarkyk bugus - naudoja resursus! Paaiškinau, kad net taip ant kompiuterio kai laikai nelaggina, nesvarbu ar 3 ar 9žmonės žaidžia. Ir aišku jis man tą patį 'tvarkyk bugus, naudoja resursus!' galų gale pradėjo gazdint, kad išims serverį iš hosto... :D Aišku, dabar kaip ir visi 'vietiniai' pradės stūmt, nes nemoka priimt kritikos :D

Organe_

• Narys
  • Pranešimų: 117
  • WWW.GRP4.UV.LT
    • Žiūrėti profilį
    • Nuostabus gyvenimas.
    • El. paštas
« Atsakymas #16 : 2010-07-29, 16:14 »
Man jis patinka užsisakęs laiko gerai nelagina :) Tikrai geras :)
GRP4.UV.LT Sugrįžta.

Respects list:

1. Ryan
2. Bright

Pamokos:

Striker

• Narys
  • Pranešimų: 106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 : 2010-07-29, 16:23 »
Manau bus dar proga isbandyti.

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 : 2010-07-29, 21:45 »
Nusivyliau.. :D Atėjau į serverio scripterius vieno, nusipirko hostą.. Bugų nebuvau radęs, nebent smulkūs kurių nežinojau, ir vos atėjus 3žaidėjams į serverį, pisa laggų tiek kad. :) Hosteriu pasakiau, sako tvarkyk bugus - naudoja resursus! Paaiškinau, kad net taip ant kompiuterio kai laikai nelaggina, nesvarbu ar 3 ar 9žmonės žaidžia. Ir aišku jis man tą patį 'tvarkyk bugus, naudoja resursus!' galų gale pradėjo gazdint, kad išims serverį iš hosto... :D Aišku, dabar kaip ir visi 'vietiniai' pradės stūmt, nes nemoka priimt kritikos :D

Dėja jei nemoki susitvarkyti serverio, tai ieškokis kito hosto, taisykles žinojai ir kad ir kiek kartu buginais su savo servu, vis perspėdavau, o tu vėl tapati, serveris idealus ,nors aiškiai man rodo jog užsibugines klaidom žiauriai, ir kiek aiškinau, kiek bandžiau padėti, tu vistiek nieko nebumbum nedašunti :/ o kai dar pradėjai keikti ir t.t. pasakodamas jog moki gerai skriptinti, ar ten tavo draugelis moka gerai, bet nieko nesutvarko :D gavai ko nusipelnes.  Tikiuosi padėjo tau tie žodžiai "gražus" .

P.S. Turiu neviena savo serveri, ir žinau kodėl taip budavo, esu pats tai aptyres su savo serveriais, ir padėt bandžiau, bet jei tau kiti geresni padejėjai ir mieliau keikti o neklausyti kas sakoma ,tai prašom dirbk ka nori, ir kai pasmane po 60 lošia ir tai netruputi nebūna lag, tai manau aš geriau žinau ka daryti nei tu.

AndriusZ

• Narys
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
« Atsakymas #19 : 2010-07-29, 21:50 »
Bliat, tu kietas. Yra pas mane senų žaidėjų, kurie testino nuo beta testų iki tada, kada išemiau serverį iš hostingo. Ir visus bugus, kuriuos jie sakė, aš ištaisiau, + ant test serverio poto buvo testuojama ne kartą ir ne du, ir ne tris. Aš tau blet sakau, ant PC taip nelaggina. + Orbitas ar kaip jis ten forume, irgi sakė kad padėkit, nes įdėjau 3DTextLabelį ir piso laggų serveris, hostas samphost.lt, o nusipirkus VPSHOST.LT jokių laggų nebebūdavo, tad ir dabar sakysi tas serveris buvo bugynas?  (rofl)

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20 : 2010-07-30, 11:50 »
Ne nu tu gal sergi? Taigi jei viskas ten buvo gerai ,tai tu paaiškink leituvai kodėl tas tavo serveris buvo visiškas šlamštas ir kaip pats sakei vieninteliam buvo toks nežmoniškas lagas.. Jei ikiši vaikams pripises ką nors tai ir nepasakok kas kur kaip... Kas buvo prieš metus ar du tas jau "px" :) Svarbu kas dabar yra ir tai rodo jog sevreris ar kažkurie FS buvo tirkai su klaidom, arba kasnors žinojo kokia klaida ir jis taip pignaudžiavo, nes nevisada buvo perdideli resursai, tad jau čia nebesužinosi.. Ir baigam kalbas kurios ir taip aiškios...

AndriusZ

• Narys
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
« Atsakymas #21 : 2010-07-30, 12:21 »
Jo, jo :D! Kokių dar FS ? Vienintelis FS, tai buvo obj.pwn ir .amx. Aš visada įsikėlęs kokį FS į GM ištestindavau, ir kuo puikiausiai veikdavo, jei ne jį ištrindavau arba jei išeidavo sutaisydavau.. Tu nusišneki, bet čia pochui.. Nesigilinu toliau, nes kaip ir visi vietiniai Lietuviai(tu vienas iš jų) pis stūmt, kad mano geresnis, tavo blogesnis!  (rofl)

Organe_

• Narys
  • WWW.GRP4.UV.LT
    • Žiūrėti profilį
    • Nuostabus gyvenimas.
    • El. paštas
« Atsakymas #22 : 2010-07-30, 14:22 »
Pakeičiau nuomone, neišlaikė 40 žmonių striginėjo lūžinėjo ir visą kita tad teko pirkti naują.
GRP4.UV.LT Sugrįžta.

Respects list:

1. Ryan
2. Bright

Pamokos:

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 : 2010-07-30, 15:54 »
Visi kas supranta, tas žino, jei naudoja per didelius resursus tai ir lagins,o jei naudoja per didelius resursus, tai jau aiškiai galima surpasti jog serveriui "kažkas" NEGERAI, ir daugiau nieko nebereikia aiškinti. Kaip tu manai kodėl visi hostingai padaro tokia taisykle, jog nenaudoti perdidelius resursus, o todėl jog ir serveris lagina, bei apkrauna pernelyg hostinga... Tad kalbėkis su savim, ir nepasakok man to kas ir taip viskas žinoma, ir kol nesuprasi tol geriau išvis tylėk.

P.S. Ir dauguma klaidu išryškėja kai prisijungia daugiau žmoniu, dažnai gali būti jog būnant online 30-50 jos smarkiai išryškėja(savo kailiu patyres), tai ir prasideda problemos, nors serveris ir normaliai atrodo visa laika, ir jog apsisaugoti nuo to, ir perdideliu resursu naudojimu, tai geriausiai imti VPS ten viskas atitektu tik vienam serveriui, ir eitu stabiliai kol būtu pasiektas max.
« Paskutinį kartą keista: 2010-07-30, 16:07 pagal Vilkas(samphost.lt) »

wigas92

• Patyręs narys
  • Pranešimų: 936
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
« Atsakymas #24 : 2010-07-30, 16:09 »
Pakeičiau nuomone, neišlaikė 40 žmonių striginėjo lūžinėjo ir visą kita tad teko pirkti naują.

Tai ko jūs žmonės norit už tokia kaina kad tiek online pavežtu ar kažką panašaus,nereikia varyti ant hosto jei jūsų gamemodai "hujovi" ir naudoją daug resursų.

Generix

• Naujokas
  • *
  • Pranešimų: 14
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
« Atsakymas #25 : 2010-07-30, 16:36 »

Tai ko jūs žmonės norit už tokia kaina kad tiek online pavežtu ar kažką panašaus,nereikia varyti ant hosto jei jūsų gamemodai "hujovi" ir naudoją daug resursų.

iš pradžių varai ant hosto, "ko tu nori už tokią kainą", o poto ant gamemodo... "ei jūsų gamemodai "hujovi" ir naudoją daug resursų."

wigas92

• Patyręs narys
  • Pranešimų: 936
    • Žiūrėti profilį
    • El. paštas
« Atsakymas #26 : 2010-07-30, 17:49 »

iš pradžių varai ant hosto, "ko tu nori už tokią kainą", o poto ant gamemodo... "ei jūsų gamemodai "hujovi" ir naudoją daug resursų."

Ar aš varau ant ko nors ?? ne tik citavau viršuje esančia žinute kad tiek online turint ir nori už tokia kainą ant samp hosto laikyti serveri.

Organe_

• Narys
  • WWW.GRP4.UV.LT
    • Žiūrėti profilį
    • Nuostabus gyvenimas.
    • El. paštas
« Atsakymas #27 : 2010-07-30, 17:57 »
Visi kas supranta, tas žino, jei naudoja per didelius resursus tai ir lagins,o jei naudoja per didelius resursus, tai jau aiškiai galima surpasti jog serveriui "kažkas" NEGERAI, ir daugiau nieko nebereikia aiškinti. Kaip tu manai kodėl visi hostingai padaro tokia taisykle, jog nenaudoti perdidelius resursus, o todėl jog ir serveris lagina, bei apkrauna pernelyg hostinga... Tad kalbėkis su savim, ir nepasakok man to kas ir taip viskas žinoma, ir kol nesuprasi tol geriau išvis tylėk.

P.S. Ir dauguma klaidu išryškėja kai prisijungia daugiau žmoniu, dažnai gali būti jog būnant online 30-50 jos smarkiai išryškėja(savo kailiu patyres), tai ir prasideda problemos, nors serveris ir normaliai atrodo visa laika, ir jog apsisaugoti nuo to, ir perdideliu resursu naudojimu, tai geriausiai imti VPS ten viskas atitektu tik vienam serveriui, ir eitu stabiliai kol būtu pasiektas max.

Visai netaip ,kodėl kelias dienas laikė 50-40 žmonių laisvai o dabar jau kita dieną striginėjo nors jokių obijektų nekroviau :D
GRP4.UV.LT Sugrįžta.

Respects list:

1. Ryan
2. Bright

Pamokos:

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 : 2010-07-30, 19:20 »

Visai netaip ,kodėl kelias dienas laikė 50-40 žmonių laisvai o dabar jau kita dieną striginėjo nors jokių obijektų nekroviau :D

O prie ko tie objektai?  :? kur klaida jau turi žinoti serverio kurėjas, kuris visa gm kure nuo 0, o ne tie kurie ji perkurinėja, eina iš ranku i rankas, ir visi daro kas ka nori, prideda tai hack skriptu tai dar visokio šlamšto, kiek jau išiminėjes esu tu "hack"skriptu, ir kiek dar teks išiminėti, ir vistiek visi juos leidžia, tai kodėl? Ir tu dar pasakoji jog ten viskas gerai.. Pirma pamastykit!! o taip buvo gal todėl jog nevienas žaidėjas dar nebuvo rades ar netyčia užkliudes kokio bugo ar kaip nori tas taip vadina tas klaidas, ir todėl nieko nebuvo baisaus, tik užkliuvo ir prasidėjo tau gal problemos, kaip manai kiek šansu jog tiek žaidėju tau nesuras nevienos klaidelės... O gal dar kokiu šudu pridėjai FS ar taip ka nors redagavai, čia jau visiškai nemano reikalas, o tavo ir tavo serverio.

Pro-X

• Patyręs narys
  • Pranešimų: 816
  • Script'eris :)
    • ICQ Messenger - *
    • MSN Messenger - *
    • AOL Instant Messenger - *
    • Yahoo Instant Messenger - *
    • Žiūrėti profilį
    • *
    • El. paštas
« Atsakymas #29 : 2010-08-01, 21:04 »
palaikau AndriusZ, nes girdėjau ne kokių atsiliepimų apie šį hostingą. :)
Turiu nauja auto! ;Dp ir jis visas mano!!
Opel Astra CARAVAN '96  1.6benz.  101AG/74kW

--=Pamokos=--

Striker

• Narys
  • Pranešimų: 106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30 : 2010-08-01, 21:07 »
Na dar nebandes sio Hostingo daug nesakau,bet kiek matau SampHost turi Freeroam kuriame zaidzia nemazas zaideju skaicius. Ir kiek ten buvau,zaidziau tiesiog nelagindavo bent jau man. O turbut cia taspats SampHost hostingas.

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31 : 2010-08-02, 11:10 »

Žinok nenoriu ižeisti, bet pasakysiu, kad tokiu žmones kaip tu, "tiesiog nevirškinu", kurie nėra net turėje paslaugu, ir drysta kalbėti visokias "pievas", geriau tu pirma išbandyk, ir tik tada drysk ka nors pasakoti.. Nors čia koks skirtumas, svarbu klientai patenkinti, o ka kalba tokie ".." nėra skirtumo.. Tad kita kart net nedrysk čia rašyti i mano tema, ir bus visi patenkinti. O kai jau išbandysi, tada prašom, rašyk ir visi pasimokysim iš klaidu, jei tokiu išvis butu. :)

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32 : 2010-08-12, 21:55 »
Primenu, akcijos laikas papildymais tik iki vasaros galo (rugpjučio 31d.). :)

- Arvis

• Narys
  • Pranešimų: 216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33 : 2010-08-12, 21:59 »

Žinok nenoriu ižeisti, bet pasakysiu, kad tokiu žmones kaip tu, "tiesiog nevirškinu", kurie nėra net turėje paslaugu, ir drysta kalbėti visokias "pievas", geriau tu pirma išbandyk, ir tik tada drysk ka nors pasakoti.. Nors čia koks skirtumas, svarbu klientai patenkinti, o ka kalba tokie ".." nėra skirtumo.. Tad kita kart net nedrysk čia rašyti i mano tema, ir bus visi patenkinti. O kai jau išbandysi, tada prašom, rašyk ir visi pasimokysim iš klaidu, jei tokiu išvis butu. :)

As buvau nepatenkitas situo hostu kartais lagindavo net su 15 zaideju  :x

LSG - Los Santos Gyvenimas GameModas :
http://www.failai.lt/bar1xg1obgw0/LSG.7z.htm

Vilkas(samphost.lt)

• Narys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34 : 2010-08-14, 16:07 »
Jei neišsitaisai klaidu, ar dar kokiu pridedi, tau galėjo net ir su vienu žaidėju lagint, ir čia nepriklauso net koks hostingas, beto reikėjo sakyti, būtumem pažiurėje. O tie kurie prisižiuri, net su 60 online nepajusi jokiu lagučiu, tam tarpe ir manieji serveriai, rekordai ~69 žaidėjai kiek aš pastebėjau, o kiek buvo kol nemačiau, tai net daugiau galėjo, ir viskas kaip bitute ;). Tik nebijokit rašyti man, o ne kurie tik apsimeta išmanančiais, jau buvo tokiu atveju, jog prašo pagalbos ne manes, kur suprantu viska, o tu kurie tik apsimeta suprantantys, tai su tokiais jums nieko ir neišeis, spečialiai ar nespecialiai jie gali jums pridirbti dar netokiu lagu, problemu ,hacku, ar "delete files"..

CANCEL.LT CANCEL.LT

Svetainių TOP, Topai Lietuviskas Topas Svetainių Top Rank - Svetainiu Topas! Top.Ob.Lt Lietuvos Svetainiu topai LipTop

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju skaitliukai www.stats.lt - Tinklapiu reitingai, skaitliukas